Среднощен екшън във Враца! Полицаи преследват „Мерцедес“ по улиците, бегълците се скрили над Згориград

Среднощен екшън във Враца! Полицаи преследват „Мерцедес“ по улиците, бегълците се скрили над Згориград Среднощен екшън като на кино е имало през изминалата нощ във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Малко преди полунощ полицаи са преследвали бегълци с лек автомобил „Мерцедес“, които са бягали по бул. „Мито Орозов“. Колата не е спряла на подаден сигнал да спре на кръговото на обхода на Враца и тръгнала да се измъкват през града. След това продължила към село Згориград и когато пътят свършил, двама мъже изчезнали в планината.
В лекия автомобил обаче останали жена и дете, които веднага предали бегълците. Шофьорът и пътуващите в колата хора се оказали от циганската махала на Камено поле.
Оказало се, че по-рано вечерта между тях и други хора е избухнал скандал във врачанското село Върбица. При него един от участниците в конфликта ударил с камък задното стъкло на „Мерцедес“-а.
И двете страни подали сигнал на тел.112 едни срещу други. Именно заради това патрул на полицията бил блокирал входа на Враца и опитал да спре идващия „Мерцедес“. По време на преследването по улиците на града удареното задно стъкло се счупило и случайни свидетели на екшъна останали с впечатлението, че по колата е стреляно. От районното управление обаче неофициално отрекоха да е използвано оръжие срещу бягащата кола.
И към този час полицията издирва двамата мъже. На този етап не е ясно защо не са спрели на подадения сигнал на униформените, а са предпочели да избягат от ченгетата.
02.01.2022, 14:30 часа
12111 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha