Николай Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Бойко Борисов

Николай Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Бойко Борисов Изтеглените 50 милиона за строежа на АМ „Хемус“ са в касата на Борисов. Той нали каза, че касата му е пълна, а чекмеджето не може да събере толкова пари. Значи са в касата. Може да греша, но вероятността не е голяма. Правя просто предположение. Това коментира пред Нова телевизия по повод аферата „Хемус“ бившият депутат адв. Николай Хаджигенов.
„ГЕРБ никога не изхарчиха за нещо смислено парите от субсидията си. Трупаха едни 15 милиона по сметките. От какво се финансира тази партия? Те харчеха милиони по кампаниите. Такъв тип партии винаги са се финансирали по мръсен начин“, поясни той.
„Прокуратурата каквото и разследване да проведе, то ще умре. За да има разследване, трябва да има прокуратура, която намира доказателства, а не такава, която убива разследването и се опитва да прикрие всичко“, смята адв. Хаджигенов.
„Както видяхте, благодарение на медиите има задържан за изтеглянето на парите. С нетърпение чакам Борисов да ме съди, с нетърпение чакам ГЕРБ да започне да съди Бойко Рашков. Това е перфектен начин да скипнат прокуратурата“, заяви той.
„ГЕРБ-ерската пропаганда е умилителна всеки път. Има доказателства, но за да ги видим, трябва да има прокуратура. А не такава, която се опитва да скрие всичко“, добави Хаджигенов и отново попита: „Финансовото разузнаване къде спи?”.
05.01.2022, 11:09 часа
1047 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha