Шофьор на софийски бус блесна с неграмотно паркиране във Враца /снимка/

Шофьор на софийски бус блесна с неграмотно паркиране във Враца /снимка/ Изглежда неграмотните шофьори във Враца нямат намерение да се научат как се паркира и продължават да спират автомобилите си както и където им падне. Това става ясно от снимка в социалната мрежа, качена от местен жител, на когото са му дотегнали тези ежедневни гледки в града ни.
Най-новият некадърен водач този път е със софийски фирмен бус "Фолксваген", който е зарязал не на една, а на цели две пешеходни пътеки на кръстовище до СУ "Христо Ботев".
Изглежда шофьорът е бързал прекалено много и не е имал време да търси подходящо място за паркиране. Той е решил директно да отнеме възможността на пешеходците да пресекат безопасно, на отреденото за това място, както и да попречи на останалите си колеги, като им ограничи видимостта.
Всички тези безпардонни и нагли действия на немалкото шофьори във Враца обаче вече много дразнят съвестните водачи и ходещите пеша хора. Всички те не спират да се надяват, че скоро наглите шофьори ще бъдат санкционирани и тази "мода" ще спре.
06.01.2022, 08:50 часа
1841 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha