Извикаха Бойко Борисов на разпит в Националната полиция /видео/

Извикаха Бойко Борисов на разпит в Националната полиция /видео/ Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е извикан на разпит в Главна дирекция ”Национална полиция”.
Попитан от журналисти за какво е бил разпитът, Борисов заяви: „За това как толкова години съм успял да държа тока на българите толкова нисък, как съм успявал да държа най-ниската цена на газа години наред, как най-добре сме се справяли в Европа с миграцията.”
Разпитът на Борисов е продължил не повече от 20 минути, като той заяви, че е бил извикан "по телефона".
"Нито съм притежавал, нито съм купувал кюлчета", заяви още бившият премиер.
”Да, вярно е. И това е съвсем нормално. Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета. Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете - прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече. Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен”, коментира вътрешният министър Бойко Рашков, след като по-рано бившият премиер публикува видео в профила си, че си тръгва от разпит.

06.01.2022, 13:48 часа
1491 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha