РУО-Враца търси да назначи старши експерт, ето какви са изискванията

РУО-Враца търси да назначи старши експерт, ето какви са изискванията Регионалното управление на образованието във Враца обяви свободно работно място за старши експерт, научи агенция BulNews.
Позицията е за отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване".
Основната цел на длъжността „старши експерт по информационно осигуряване“ е да осигурява, проучва, анализира и отстранява проблеми в информационната инфраструктура. Предлага решения по представени за съгласуване материали, отнасящи се до информационните системи и технологии. Проучва и анализира проблеми в информационната инфраструктура и предлага решения. Софтуерна и хардуерна поддръжка. Анализира и предлага експертни оценки и становища с цел вземане на управленски решения от началника на РУО в областта на информационната система на образованието и регистрите, поддържани в МОН. Инсталира и поддръжка на софтуер и хардуер. Поддръжка и настройка на компютърни мрежи, електронни  пощи и други. Актуализация и поддръжка на нормативно-справочни информационни системи и ползва информацията от Националната електронна информационна система за предучилищното и училищното образование /НЕИСПУО/. Координира и контролира дейности, свързани с текущата поддръжка и ремонт на компютърна техника. Оказване на помощ при проблеми с въвеждането на данни в административни и други регистри в сферата на образованието, както и осигуряване на съдействие на служителите в РУО по възникнали проблеми при обмен на данни.
Основната месечна заплата се определя по нива и степени съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнагражденията, като се отчита нивото на заеманата длъжност, квалификация и професионален опит.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър с минимален професионален опит е една година с V младши ранг.
Минималният размер на основната заплата е 1400 лв.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа - тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията и интервю, а крайният срок за подаване на документи е 14 януари 17.30 часа.
09.01.2022, 11:44 часа
1428 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha