Тошко Пиджето: Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров дерибейства и не спазва договорите си /доказателства/

Тошко Пиджето: Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров дерибейства и не спазва договорите си /доказателства/ Шефът на Регионалната здравна инспекция във Враца Орлин Димитров дерибейства и не спазва договорите на институцията, научи агенция BulNews. 
В редакцията на медията ни дойде бизнесменът Тодор Диков, известен като Тошко Пиджето, който разказа за нарушенията на директора. 
По негови думи, на 10.03.2020 г., бившият шеф на РЗИ Кети Ценова е сключила едногодишен договор с фирмата му „Бовато“ ЕООД за техническо обслужване и презареждане на пожарогасители в сградата на институцията. Според една от клаузите на споразумението, ако то не бъде прекратено с едномесечно предизвестие, се продължава автоматично за следващия месец.  
През декември миналата година пожарогасителите трябвало да бъдат обслужени от техник и Тодор Диков се обадил на настоящия директор Орлин Димитров, за да се уговорят кога фирмата му да изпълни задълженията си. Шефът на здравните власти обаче изненадващо отказал и започнал да крещи без причина по телефона, използвайки обидни думи. 
„Каза ми: „Ти си приключил“ и започна да ме ругае“, сподели възмутеният бизнесмен. 
Този месец Тодор Диков му позвънил отново, тъй като според действащия договор фирмата му все още отговаря за обслужването на пожарогасителите, но се оказало, че Орлин Димитров вече е наел друго дружество, без да прекрати актуалното им споразумение.
Бизнесменът Тодор Диков е категоричен, че ще заведе дело срещу шефа на РЗИ за неспазване на подписаните договори. 
13.01.2022, 08:40 часа
13950 2
Коментари

Горд врачанин

13.01.2022, 19:01 часа
Бай, бай Орлинчо! Скоро главата ти пада

служител

13.01.2022, 15:02 часа
Къде е министъра на МЗ? Знаете ли, какво става въобще в РЗИ? Докога този ще тормози служители и граждани и ще дерибейства??
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha