Ударни спецакции на полицията във Врачанско, изпотиха над 100 човека от проверки

Ударни спецакции на полицията във Врачанско, изпотиха над 100 човека от проверки Три полицейски операции са проведени във Врачанско през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. 
За времето от 7.30 до 23 часа, на територията на районното управление в Бяла Слатина е проведена специализирана операция с цел противодействие на битовата престъпност по малките населени места, ограничаване на предпоставките за възникване на ПТП и повишаване безопасността на движението.
Проверени са 82 автомобила и 98 души. Съставени са 1 акт по Наредба на Община Бяла Слатина, 1 акт и 19 фиша по Закона за движение по пътищата.
На територията на районното управление в Козлодуй е проведена специализирана операция с превантивна цел. Извършени са проверки на 13 МПС и 21 души. Установени са две нарушения на Закона за движение по пътищата.
За времето от 6 часа вчера до 6 часа тази сутрин, на територията на районното управление в Оряхово е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение.
Проверени са 15 автомобила и 19 човека. Съставени са 3 фиша и 19 ел. фиша по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна 
14.01.2022, 11:29 часа
1344 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha