Вижте какво вещаят звездите за 15 януари

Вижте какво вещаят звездите за 15 януари Овен
Преполви и този месец. Време за кратка равносметка. Но най-вече е време да съберете нужната Ви информация, за да продължите напред. Информацията е един от най-ценните ресурси, пазете я.
  
Телец
Меркурий вече е ретрограден, така че бъдете по-внимателни. Всъщност това е шанс да довършите нещата, които сте отлагали досега.

Близнаци
Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна, но нали идват почивни дни – можете да променяте вашите планове.

Рак
Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може да се наложи да поостанете до по-късно. Хубавото е, че колегите ви ще са съпричастни и ще има кой да ви помогне. Не надавайте ухо на клюките, няма да ви е приятно да научите някои неща.

Лъв
Чудесен завършек на една усилна седмица. През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Можете да разчитате на авторитета си, за да внушите идеите си.

Дева
Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.

Везни
Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия, в случай, че ви вълнуват. Любовните срещи може да придобият много страстен оттенък, опитайте да реагирате адекватно спрямо ситуацията.

Скорпион
Идеите ви изкристализират много ясно днес, макар че ще усещате вътрешно напрежение. С действията си по-скоро ще се натоварвате допълнително, отколкото да добивате усещане за спокойствие и добре свършена работа. Има по какво още да поработите - вътрешното спокойствие.

Стрелец
Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.

Козирог
Разбира се, има много неща, които се нуждаят от Вашето внимание и време. Но има едно нещо, което никога, никога не бива да пренебрегвате - самите Вие. Дайте си време да подишате чист въздух, да се разходите и просто да се порадвате на живота.

Водолей
Ден, в който трябва да намерите време за нещата, които Ви носят радост. И да ги направите. Ще се почувствате по-свежи, по-живи и най-важното по-щастливи.

Риби
И днес съдбата е благосклонна към вас. Може те да споделите опита който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.
15.01.2022, 08:25 часа
1122 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha