"Локомотив" /Мездра/ победи с 3:1 "Левски" /Чепинци/ в контрола /снимки/

"Локомотив" /Мездра/ победи с 3:1 "Левски" /Чепинци/ в контрола /снимки/ "Локомотив" започна годината с 3:1 в Мездра над "Левски" (Чепинци) в приятелска среща.
Мачът беше дебют за новия старши треньор Диан Попов.
Заслужен успех за домакините с оглед случилото се на терена. Двубоят започна отлично за тях. Още в 4-ата минута топката спря в мрежата на гостите. Там я насочи Браиан Дочев с шут по диагонала след извеждащо подаване отляво на Светослав Валериев. Половин час по-късно капитана на левскарите Иван Милков посрещна отбита топка с удар от границата на наказателното поле и изравни резултата. Това беше и единствената голова възможност до почивката за тима на Илия Величков. Много бързо обаче „железничарите“ отново поведоха. В 37-ата минута Валдемар Лашков реализира с глава след центриране отляво на Браиан Дочев. След удари на Гроздан Илиев и Иван Аспарухов, топката премина на сантиметри от външната страна на вратата, пазена от Цветелин Ставрев. 
През втората част треньорите пуснаха в игра почти всички от резервните скамейки. Именно един от тях фиксира крайното 3:1. Това се случи в 68-ата минута, когато Светослав Бонев с параболичен удар насочи топката под напречната греда. Още две положения пропиляха локомотивци. В 50-ата минута Валериев пропусна отблизо с глава, а накрая Илиев отправи опасен удар.
15.01.2022, 16:24 часа
909 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha