5 неща, които трябва да обмислите, преди да спите с шефа си

5 неща, които трябва да обмислите, преди да спите с шефа си Намирането на сексуална химия на работното място може да бъде наистина забавно - стига да се получи по правилния начин. Но какво се случва, когато се озовете в леглото или на бюрото с шефа си? За някои разменянето на ласки с началника може да е привлекателно начинание, но дали? Какви са подводните камъни на този вид секс?

1. Не очаквайте специално отношение
Разбира се, може да получавате преференциално внимание от време на време, но не може да го очаквате всеки ден. От друга страна, шефът ви може автоматично да започне да прави неща, които знае, че харесвате, за да улесни работата ви. Той обаче може да стане изключително строг към вас, за да докаже, че нищо не се случва помежду ви.

2. Действията му могат да навредят на чувствата ви
Тъй като вашата сексуална химия се увеличава и се чувствате по-комфортно с шефа си, може да забележите, че динамиката в офиса се е променила за вас. Ако сте свикнали да получавате специално отношение, но вашият любовник е престанал да прави служебни компромиси, това може да доведе до напрежение. Ако по време на работния ден той не флиртува тайно с вас, както обикновено, започвате да мислите, че интересът му е започнал да пресъхва.

3. Сексът на работното място не е това, което изглежда
Тревогата, че някой ще ви хване, може да ви изнерви дотолкова, че да има моменти, в които не само няма да искате да разменяте ласки, но дори и да не успявате да им се насладите, когато се случват. На всичкото отгоре има и други разсейващи фактори, които изскачат в мозъка ви като заек зад храст - „Заключих ли вратата на кабинета си?“, „Могат ли да ни видят през матирания прозорец?“ или „Ужас, забравих за охранителните камери?“.

4. Романтичните чувства могат да променят нещата
Дори ако продължавате да настоявате, че връзката ви е чисто сексуална, могат да се появят романтични чувства. С течение на времето може да откриете, че сексуалните ви отношения стават по-редовни отпреди и това е нормално. Когато това се случи обаче, трябва да скриете емоциите си и да бъдете изключително внимателни, за да запазите вашите сексуални забежки в тайна от колегите си.

5. Може да стане неловко, когато всичко приключи
Разбира се, в крайна сметка може да се ожените или да ви хванат в крачка. Или просто може да решите, че това вече не е за вас. Ако се спрете на последното, не забравяйте, че работата с някого, с когото имате интимна история, е трудна. Ако все пак тази авантюра приключи, третирайте го като раздяла и се опитайте да запазите добрия професионален тон. Работете усилено, не приемайте нещата лично и не разпространявайте слухове за шефа си от злоба. Ако решите да се споделяте сексуално с началника си, помнете, че въпреки риска от загуба на работа, когато това приключение приключи, в крайна сметка това е просто секс и трябва да му се наслаждавате.
21.01.2022, 10:00 часа
705 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha