Порното - /без/помощното пособие на мъжете

Порното - /без/помощното пособие на мъжете Всеки мъж мечтае да срещне жена, която го удовлетворява напълно в леглото. Но как да разберем какви са неговите фантазии и предпочитания?

Вечер на свещи
Стадият на разходки в парка и срещи в ресторанта е отминал и вие сте поканили любимия на гости. А у вас - свещи, цветя, музика. Прозрачната ви дреха намеква, че днес няма да се ограничите само с целувки. Ще разговаряте откровено за всичко, после той плахо ще ви се обясни в любов, а след това... Но нещата се случват не както в мечтите ви. Той ви слуша около час, после се приближава и започва да сваля дрехите ви. А все още не сте си казали всичко. И той не ви се е обяснил в любов. Двамата се “борите” за своите интереси и накрая, разочаровани, вие се предавате... В леглото той се оказва не такъв, какъвто е в мечтите ви. На вас ви се искат дълги целувки, нежни ласки, а той упорито се стреми към своята цел. И след като я е постигнал, заспива. Вие не се срещате повече с него. На приятелката си, която ви е запознала, казвате, че той е “нечувствително животно”. А вие чувате от познати, че той ви е нарекал “страшна досадница”.

Пътят към сърцето на мъжа
Какво всъщност се е случило? Всичко се корени в различните представи на мъжете и жените за идеалния секс. За нас жените по-важни са чувствата, тяхното изразяване, настроението, обстановката. Мечтаем за романтика - ухажване, признание в любов.
Мъжките фантазии са по-конкретни, свързани са с действия и пози. От това не следва, че представителите на мъжкия пол са примитивни бездушни същества, на които им е нужен само секс. Всичко е по-сложно. Мъжете също искат любов, но за да разкрият сърцето си, им е нужен секс. От векове силният пол се е учил да “изключва” чувствата си - да не плаче от болка, да не изпада в паника при опасност, да потиска страха си. Мъжът е престанал да усеща фините чувства като любов и нежност. И му е нужно разтърсващо преживяване като секс, за да “отвори” сърцето си. Едва след успешно интимно преживяване мъжът е способен да види красотата на света и да изпита нежност.

Разюздани фантазии и бурна реалност
Всеки мъж мечтае за жена, която е авантюристка по натура и е готова да изпълни всичките му сексуални фантазии. Това обяснява факта, че някои от мъжете, положителни и амбициозни по същество, се женят за леки жени. Но за да стане жената фантастична любовница, не е нужно да “излезе на улицата”. Може да избере по-лекия път - да гледа порно филми, но не в “твърд” вариант, а по-скоро нещо еротично. Защото “твърдият” вариант е неприложим в живота. Героините от порнофилмите не се вълнуват от отношения и развитие на чувствата. Те желаят само мъжкото тяло и обожават да правят секс. Не е небходимо вие да ставате като тях, а дори да искате, това няма да ви се получи. Може да си вземете някои поуки. Обърнете внимание как се държи героинята, как въздиша и поклаща бедра. Вижте какво бельо носи, в каква атмосфера се случват интимните отношения, в какви пози двойката прави любов. Не се престаравайте, като въплъщавате всичко това в живота. Мъжете са страхливи и вашият любим може да си помисли, че няма да успее да задоволи такава жена и ще се отдръпне.

Той също иска да поговори
Разкрепостената и страстна жена прави силно впечатление на 90% от мъжете. Но вашият възлюбен може да се окаже в останалите 10%. И вие ще изпаднете в неудобно положение, ако неговият идеал не е “лошото момиче”, а например хладна английска лейди или срамежлива девственица. Затова преди да стигнете до леглото направете истинско разследване, за да разберете какви са сексуалните предпочитания на вашия любим. Но не бива да го питате директно за това, защото той може да се отдръпне. Помолете го да ви разкаже за детството си, кога е осъзнал, че е момче, какво е чувствал, когато се е влюбил за първи път, какъв е бил първият му сексуален опит. Ранните впечатления остават за дълго в душата. И ние често подсъзнателно се стремим да повторим това, което се е случило тогава. Разберете коя и каква е била първата жена в живота му. Можете да започнете и разговор за кино. Попитайте кой е любимият му филм и го изучете подробно - каква е в него атмосферата, как е показана любовта, как общуват героите.
А когато отношенията ви станат достатъчно откровени, попитайте своя любим какво го възбужда, какви са фантазиите му. Нека говори. Разкажете и за своите “мръсни” мисли.
Каквото и да ви разказва той за своите сексуални фантазии, на лицето ви не бива да се появява и сянка неодобрение или осъждане. Един ваш разочарован поглед и той никога повече няма да отвори душата си пред вас. Ако неговите фантазии много ви шокират, попитайте го дали иска да ги осъществи или просто му е приятно да мисли за това. Поощрявайте своя партньор да ви разказва повече. Мъжете също обичат да говорят, особено когато разговорът ги възбужда.
За да отвори сърцето си за любов, на мъжа му е нужен първо секс.
21.01.2022, 11:00 часа
922 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha