Вижте 6 позиции за секс в изправено положение

Вижте 6 позиции за секс в изправено положение Правенето на секс изправени е начин да се измъкнете от сексуалната рутина и да изследвате различните зони на дома, да изживеете фантазии и да се насладите на нови приятни преживявания.
Правенето на секс изправен е забавна и страстна практика, която е част от плътския живот на много двойки.
Адреналинът, който се отделя, когато правите секс изправен, може да направи срещата лавинообразна и за двама ви. Защо не се възползвате от този прилив на енергия, за да изживеете това приятно преживяване?

1. С гръб, допрян на стената
Партньорите застават един срещу друг и мъжът помага на половинката си да „виси” на торса му. Благодарение на движението напред-назад, което се създава, мъжът може да постигне наистина дълбоко проникване в тази поза. Вариант на тази позиция е да я практикувате, без да се облягате на стената или друга повърхност, но затова обаче ще трябват яки мускули.

2. Задна прашка
Много двойки казват, че тази поза, известна още като кучешката, е една от любимите им позиции. Много е вълнуваща и не изисква много усилия от жената. Проникването може да се осъществи както през вагината, така и през ануса. Когато става въпрос за контролиране на ритъма, всеки от участниците може да го направи. Въпреки това, който реши да поеме инициативата, ще има пълна свобода да достави максимално удоволствие на другия. Мъжът застава зад жената, докато тя огъва торса си, без да докосва пода с ръце. По този начин, вместо да е на „четири крака“, тя стои наведена напред.

3. С крака на пода
Мъжът застава зад жената, за да може да проникне в нея, и в същото време я гали с ръце по различни части на тялото й. Контактът кожа с кожа в тази позиция е истинско възбуждане и за двамата. И най-хубавото от всичко е, че ръцете ви винаги са свободни, за да се стимулирате още повече. За мъжете вероятно най-доброто предимство от всички е, че могат по-лесно да контролират еякулацията.

4. Ръчна количка
Тези, които имат истинска гъвкавост, могат да опитат тази позиция. Освен това тя изисква добра доза баланс. Жената трябва да се позиционира така, сякаш ще изпълнява йога поза, наречена ширшасана, но вместо да се облегне на собствените си ръце, тя може да опря краката си на раменете на партньора си (който трябва да стои пред нея). В зависимост от ръста си, той трябва да присвие малко собствените си крака, за да започне проникване. Движенията ще бъдат кратки, но могат да бъдат много интензивни и приятни.

5. Еквилибристът
Това е друга позиция за правене на секс изправен, която изисква определени физически умения и добро постоянство, за да се опитате да го усъвършенствате. Мъжът стои изправен и държи партньорката си с гръб към него перпендикулярно на своето тяло. Жената трябва да постави едната си ръка на пода, а другата във въздуха, балансирайки, докато се извършва проникването. В тази позиция проникването може да бъде вагинално или анално, в зависимост от вкусовете на двойката.

Правият секс: не всичко е свързано с проникване
Този вид размяна на ласки не е само за проникване, тъй като е възможно да се практикуват и други дейности като автомастурбация, ръчна стимулация на партньора и орален секс. Ако жената го прави на мъжа, тя е добре да се наведе малко или да коленичи, или дори да седне на стол, докато той остава прав. Ако мъжът стимулира жената с език, той също може да коленичи пред нея. Друг вариант е тя да се наведе, да се облегне на нещо, и след това да бъде стимулирате с език отзад. Мъжът може да използва пръстите си, за да стимулира нейната вулва или анус.

Много подходяща поза за правия секс без проникване е „посетителят“.
Просто трябва да се изправите един срещу друг и да се приближите един към друг, докато гениталиите ви се трият. Може да се наложи да огънете малко краката си за максимален комфорт, но това е всичко. Тази позиция е много проста, но може да създаде наистина страстна плътска среща.
25.01.2022, 10:00 часа
1105 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha