Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров с поздрав по повод Бабинден

Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров с поздрав по повод Бабинден Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздрав по повод Бабинден. 
Ето пълния текст без редакторска намеса:  

"Днес е един от най-светлите празници, защото отдаваме почит на хората, които се грижат за най-голямото чудо – раждането на дете. 
Ден, носещ радост, надежда, топлина и обич. 
Изказвам своята дълбока признателност към всички лекари, акушери и медицински сестри, на работещите в детските ясли. Вие сте тези, които от първия миг на раждането се грижите за новия живот, споделяте емоциите, които придружават появата му, подкрепяте родителите в грижата им за новородените. 
Това е ден, в който почитаме и всички баби и това не е случайно. Бабите имат специално място в семейството като носители на паметта и традициите, които те предават на своите внуци. Те са техни учители, приятели, съветници. Те ги свързват с корените, те им дават опит и знание, напътстват ги за доброто. 
Уважаеми лекари, акушерки и медицински сестри, благословен да бъде вашият труд в грижата за прохождащия живот. Поклон пред Вас! 
Скъпи баби, никога не забравяйте, че вашата мисия в семейството е специална, тя е просветителска. Бъдете винаги до внуците си! Нека дните ви да са пълни с веселия им смях. Да са мирни и добри дните ви! Да имате уважението на вашите близки!
Честит Ден на родилната помощ!
Честит Бабинден!".
21.01.2022, 10:09 часа
696 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha