Див екшън в Банско! Чисто гол англичанин омаза с кръв хотел, щетите са за над 6 бона /снимка/

Див екшън в Банско! Чисто гол англичанин омаза с кръв хотел, щетите са за над 6 бона /снимка/ Невиждан екшън сътвори тази нощ в хотел в Банско 45-годишен англичанин. Изпаднал в алкохолен и наркотичен делириум, чужденецът буквално изкарал акъла на персонал и гости на хотела, който омазал със собствената си кръв.
Съвсем гол, мъжът тичал по коридорите, крещял като обезумял, удрял главата си в стените и успял да счупи една от тях, мазал по мебелите с кръвта си, махал с ръцете си, сякаш лови мухи в безконтролен бяс, предаде Struma.com.
На място пристигнали полицаи, които озаптили развилнелия се англичанин и с белезници го откарали болницата в Разлог, откъдето бил препратен в Благоевград и отново върнат в Банско, за да изтрезнее. Предполага се, че е взел и наркотици, съчетани с голямо количество алкохол.
С действията си англичанинът е нанесъл щети за над 6000 лева на луксозния хотел. Срещу него е образувано дознание за хулиганство и увреждане на имущество. След цяла нощ изпълнения чужденецът е със счупена пета.
21.01.2022, 10:41 часа
1254 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha