Община Мездра и БЧК поздравиха акушер-гинеколозите в болницата за Бабинден

Община Мездра и БЧК поздравиха акушер-гинеколозите в болницата за Бабинден По традиция на 21 януари Община Мездра и Българският червен кръст (БЧК) поздравиха екипа на Акушеро-гинекологичното отделение в Многопрофилната болница за активно лечение в града по случай Деня на родилната помощ, популярен като Бабинден, съобщиха от администрация. 
Заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева връчи на началника на отделението д-р Владимир Цеков поздравителен адрес от кмета на общината Иван Аспарухов, а председателят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова подари на всички акушер-гинеколози от името на червенокръстката организация саксийни цветя. 
„Приемете нашата огромна благодарност и уважение за грижите, които полагате ежедневно за появата на нов живот, за сбъдването на най-съкровената мечта за всяко едно семейство - да имат дете, се казва в поздравителния адрес. 
Благодарим Ви за неуморния труд, професионализъм и отговорно отношение, които проявявате за опазване здравето на родилките и на техните новородени деца. 
Бъдете здрави и все така отдадени на благородната си мисия да дарявате радост, щастие и надежда. 
Убеден съм, че Ви очакват още много мигове на удовлетвореност от добре свършената работа, високо обществено доверие и признателни пациенти. Честит празник!“ 
Д-р Цеков благодари от името на своите колеги на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на уважение. 
През миналата година в АГО на МБАЛ - Мездра са се родили 113 деца, а от началото на тази година новородените са 7 - 4 момченца и 3 момиченца. Последното от тях е проплакало в навечерието на Бабинден. 
 
21.01.2022, 12:18 часа
657 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha