Тържествено отбелязаха Бабинден в МБАЛ-Бяла Слатина /снимки/

Тържествено отбелязаха Бабинден в МБАЛ-Бяла Слатина /снимки/ Днешният 21.01.2022г. - Бабинден за поредна година бе отбелязан тържествено в МБАЛ-Бяла Слатина, съобщиха от общината.
На събитието присъстваха кметът на общината инж. Иво Цветков, управителят на лечебното заведение- Николай Димов, Веселка Борисова -председател на Общински съвет Бяла Слатина, представители на общинска администрация, представители на Дамски клуб „Златина“, бивши и настоящи колеги на медиците. Изпълнен беше традиционният ритуал "поливане" от най- възрастната и от старшата  акушерки.
Николай Димов използва случая да благодари на служителите в АГ-отделението за всеотдайната и отговорна работа, която вършат и им пожела здраве и още по-добри резултати. Инж. Иво Цветков засвидетелства своето уважение към акушерките, лекарите гинеколози и на обслужващия персонал, поднасяйки подаръци и  кратко слово, като пожела след видимите и осезаеми подобрения по материалната база на АГО и МБАЛ Бяла Слатина, славата, успехите и предпочитанията към болницата и АГ- отделението да се простират не само на регионално, но и на национално ниво.
Дамският клуб изразиха уважението си към празнуващите специалисти в Деня на родилната помощ с въздействащ поздравителен адрес.
Д-р Йордан Икономов - началник на отделението, благодари на колегите си за всеотдайността и професионализма им, които нареждат отделението на едно от челните места в цяла Северозападна България, с надежда доверието към българския здравен работник да се върне напълно.
21.01.2022, 16:56 часа
1114 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha