На вниманието на министър Сербезова! Нов скандал с директора на РЗИ-Враца, кара хората „да го лапат“

На вниманието на министър Сербезова! Нов скандал с директора на РЗИ-Враца, кара хората „да го лапат“ Нов скандал избухна през почивни дни заради публичното поведение на директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров, видя репортер на агенция BulNews.
Това не първият случай на предизвикана от него гореща дискусия във фейсбук. Медията ни вече нееднократно е писала за недопустимото поведение на Орлин Димитров и обидните думи, които той използва срещу своите опоненти.

Невиждан скандал! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров псува като каруцар гражданите във фейсбук /доказателства/

Предишният здравен министър му беше забранил да пише каквото и да е в социалната мрежа, но очевидно някакво опиянение е дало нови сили на чиновника да „храни“ непознати хора.

Ефектът BulNews! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров изтри скандалните си чатове във фейсбук

Поводът за пресния скандал е поредният досаден призив на шефа на инспекцията, чрез който притиска гражданите да се ваксинират. Веднага под него членове на групата „Да се преброим като врачани“ негодуват срещу постоянното натрапване на темата с имунизацията и сипят критики срещу Орлин Димитров.
В свой стил той посреща с „голи гърди“ атаката и веднага минава в контра настъпление. Един от неговите опоненти бързо-бързо е посъветван „да го лапа“, като междувременно го нарочва за „специалист по felatio“. Друг пък е обявен за хомосексуалист.
Очевидно критичната ситуация с разпространението на Омикрон в страната не оставя време на новия здравен министър да направи неебходимите промени в областните здравни инспекции, но ситуацията във Враца отдавна е извън контрол и уволнението на Орлин Димитров повече не бива да бъде отлагано. Враца иска да види наистина резултата от Промяната…
25.01.2022, 08:50 часа
6623 2
Коментари

Hubev

26.01.2022, 08:03 часа
Върнете ми складовете, чакам пратка от Оскари и 45 малки прасенца.

Възмутен гражданин

25.01.2022, 20:05 часа
Абе, уволнявайте това добиче вече! Все е било, ама толкова некадърен шеф у врачанско не е имало.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha