Криминалният психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина е претендент за 100 хил. лв. в "Стани Богат"

Криминалният психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина е претендент за 100 хил. лв. в "Стани Богат"

Kриминалният психолог Тодор Тодоров, който e родом от Бяла Слатина влезе в "Стани Богат", видя BulNews. Той е експерт на световно ниво, признават в системата на МВР.  
Тодоров използва първия си жокер – 50/50 за 6-ия въпрос, който бе следният: „Кой е единственият град, който е бил домакин, както на летни, така и на зимни игри?“. Верният отговор бе Пекин, но той се разколеба и игра на сигурно.
Днес той достигна с лекота до 1500 лева, но ще продължи в понеделник и със сигурност ще бъде много интересно.
Тодор Тодоров разказа, че парите, които спечели от участието си в предаването ще дари на деца в нужда от кризисния център „Света Петка“ в Ямбол. Става въпрос за малолетни, които са преживели насилие в семействата си и са изведени извън домовете. Той и съпругата му са приели няколко деца от този дом за Коледа, за да им покажат, че има и добри семейства.
"Животът ме научи, че не трябва да задавам въпроси, на които не съм готов да чуя отговора", споделя той при представянето си.
Тодоров разказа, че в началото на 90-те години гледал „Мълчанието на агнетата“, с Антъни Хопкинс, много силно се заинтригувал и решил да стане криминален психолог.

02.04.2022, 08:42 часа
6219 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha