Любо Ганев посети Вършец, националите ни играят с Испания в курортния град

Любо Ганев посети Вършец, националите ни играят с Испания в курортния град Вчера следобяд волейболната легенда Любо Ганев се срещна с кмета на община Вършец инж. Иван Лазаров. Срещата е във връзка с предстоящите приятелски срещи на нашите национали срещу Испания, които ще се проведат на 17-ти и 18-ти май в спортната зала в курортния град. На събитието присъства и ветеранът Коста Младенов - председател на волейболен клуб „Вършец“.
Любо Ганев е впечатлен от условията, които предлага града за спорт и спортен туризъм. Високата му оценка е причината тук на десетдневен лагер да са българските национали, които ще изиграят две контроли с Испания. Любо Ганев определя града като една от основните бази за тренировъчни лагери и приятелски срещи на националите от тук насетне, а защо не и за някое първенство при подрастващите. Двете приятелски срещи с Испания ще са открити за публика и ще се състоят от 17.30 часа.
Интерес към събитието и община Вършец проявиха и Circle media – национален спортен промоутър и спортна медия, която намира интересните и човешки гледни точки към света на спорта. Те направиха видео интервю с инж. Иван Лазаров, което ще бъде излъчено във вторник, 17-ти май.
10.05.2022, 09:34 часа
733 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha