Община Георги Дамяново избира "Образцов дом"

Община Георги Дамяново избира "Образцов дом" И тази година община Георги Дамяново продължава инициативата „Образцов дом”. Целта на начинанието, което стартира миналата година, е да се стимулира населението в общината да се грижи за дворовете в домовете си и общите площи около тях, да се поддържат в добро състояние – чисти и озеленени.
Желаещите да участват в кампанията трябва да изпратят до 5 снимки (без значение на техния размер) на общите части на имота – двора и прилежащия тротоар към него. Същите трябва да бъдат придружени от кратък текст, описващ местонахождението и колко години се стопанисва от собственика или собствениците.
Заявката може да изпращате на имейл: [email protected], като съобщение на Фейсбук страницата ни или на място в общината от 1 юни до 30 август.
Специално сформирана комисия ще направи оглед на всеки дом, участник в конкурса. Кметът на общината Нина Петкова лично ще награди най-добрите на празника на общината – 22 септември. Победителите ще получат табела „Образцов дом“ и националното знаме.
13.05.2022, 09:16 часа
484 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha