Пазете се от тези неефективни съвети за съблазняване на мъжете

Пазете се от тези неефективни съвети за съблазняване на мъжете Всеки представител на нежния пол иска да бъде популярен в мъжкото общество. За да превърне това желание в реалност, тя трябва да може да се държи с момчетата подобаващо, да флиртува с тях. Дамата учи съвети в интернет, изслушва приятелките си, техните препоръки, изгражда собствена стратегия на поведение с младите мъже. Този подход е разумен, но все пак има някои нюанси. Има начини за съблазняване на мъжете, които никога не трябва да се използват, защото те не са ефективни. Ето кои са те:

1. Да бъдеш красавица
Привлекателността привлича. Но едно момиче не трябва да се фокусира само върху външния си вид. Тя трябва да помни, че момчетата имат различни вкусове, че тя няма да може да угоди на всички, дори и да е перфектна. По-добре е, ако остане максимално естествена. В този случай тя няма да трябва да се преструва през цялото време, като по този начин ще държи мъжа близо до себе си.

2. Да мислиш за секс, когато го гледаш
Има мнение, че по този начин можете да прехвърлите сексуалната енергия на човек, да го привлечете към себе си, но това е заблуда. Ако една дама усърдно мисли за нещо, гледайки млад мъж, тя ще изглежда съсредоточена, заета. С нея в това състояние никой не смее да говори.

3. Да сте непредсказуеми
Такава тактика може да бъде използвана, но само когато романтичната връзка вече е започнала. Ако дори познанство все още не се е състояло, тогава човек трябва да се държи по обичайния начин, да покаже естественост. Но непредсказуемостта на описания етап може да се приеме за неадекватност. Със собственика на такава черта едва ли някой ще иска да се занимава.

4. Да сте непревземаеми
Да, постоянното мигане в зрителното поле на млад мъж не си струва. Но все пак не трябва да бягате от него, да се криете. Човекът няма да преследва момичето, няма да се задълбочава в игрите, които тя предлага. Той иска всичко да е ясно и логично, за да не му се налага да решава някакви нелепи гатанки.

5. Да го карате да ревнува
Подобно поведение обикновено е рисково. Мъжът може да бъде емоционален, може да навреди както на момичето, така и на неговия конкурент. Преди да се запознаете, опитите да предизвикате ревност обикновено са глупави. Много е вероятно младият мъж да реши, че дамата не го харесва, че е запалена по някой друг. В резултат на това тя няма да получи знаци на внимание от него. Не използвайте горните методи за флирт. Това няма да доведе до нищо добро, може би допълнително отчуждавайки красивия човек.
18.05.2022, 10:00 часа
245 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha