Апокалипсис сега! Джип с пълна газова бутилка гори до съда в Монтана, полицаи крещят на хората да бягат /снимки/

Апокалипсис сега! Джип с пълна газова бутилка гори до съда в Монтана, полицаи крещят на хората да бягат /снимки/ Извънредна ситуация има в момента в центъра на Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.
Паркиран на ул. „Васил Левски“ джип „Фолсваген“ Туарег с монтанска регистрация внезапно избухнал в пламъци. Случайни минувачи видели пожара и подали сигнал на тел. 112. За броени минути на мястото пристигнала полиция и екип огнеборци. Докато гасели пламъците, при горящото возило се върнала собственичката, която била отскочила до близкия пазар. Жената побързала да предупреди пожарникарите, че джипът е със 100-литрова газова бутилка, която е пълна.
Огнеборците незабавно започнали да режат с флекс багажника, за да затворят винтила на бутилката, но междувременно започнало да мирише на газ. По тази причина полицаите започнали да крещят на хората да бягат далече от горящия джип, тъй като има реална опасност от силен взрив.
И към този момент специализираните служби продължават да се борят с последствията от пожара. Шофьорите да избягват този район, тъй като трафикът е затруднен.
17.05.2022, 13:27 часа
8863 2
Коментари

учил съм право

17.05.2022, 23:01 часа
Това е изключение, в Монтана повечето разполагаме с парички от законни и полузаконни европейски и други схеми и си караме V8 осмаците на бенз, тук там некои мизерник с V6 дизелова печка и тетака, газаджии имаше едно време.

kekw

17.05.2022, 15:08 часа
Надявам се парите дето е спестил с тая газова бутилка да са си стрували
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha