Извънредно! Има задържан за убитите 7 коня във Врачанския балкан, ще се изненадате къде работи той

Извънредно! Има задържан за убитите 7 коня във Врачанския балкан, ще се изненадате къде работи той Полицията задържа заподозрян за убийството на 7-те коня във Врачанския балкан, научи първо агенция BulNews.
За необичайно жестокото престъпление медията ни съобщи ексклузивно още в неделя.

Брутална жестокост! 7 трупа на коне окървавиха Врачанския Балкан, някой ги избивал за развлечение

Днес униформените са арестували 49-годишния Георги И. С., който веднага е приведен в ареста на районното управление в Мездра. Голямата изненада се оказала неговата месторабота. Мъжът работи като надзирател във врачанския затвор.
При извършения обиск в планинската му къща са открити незаконна пушка, примки за диви свине и много незаконни боеприпаси. В двора на имота имало примка с умряло в нея прасе, което било почти разложено. Ветеринари поясняват, че убитата по този начин дива свиня не става за използване от хората, а се прави заради удоволствието от лова.
На този етап Георги И. С. от село Згориград е задържан за 24 часа. Престои утре на разпит да бъде призован и неговият син, за когото има подозрения, че е съпричастен към жестокото престъпление. Предстои разследващите да докажат връзката между намереното оръжие и убийството на конете, извършено миналата седмица.
18.05.2022, 20:17 часа
11829 1
Коментари

внимание !

18.05.2022, 20:51 часа
Тоя си е пълен психопат въпрос на време е да почне да избива хора по същия начин и дори съм убеден че му е хрумвало подобна мисъл.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha