Само в BulNews! На шофьор му прилоша и предизвика катастрофа на пътя за Петрохан, в болница е /снимка/

Само в BulNews! На шофьор му прилоша и предизвика катастрофа на пътя за Петрохан, в болница е /снимка/ Две коли са катастрофирали на пътя от Берковица към прохода „Петрохан“, научи агенция BulNews. Единият от участниците в ПТП-то е в болница, но причината не е в удара, а точно обратното. Инцидентът е станал, тъй като на водача му прилошало, а по-късно е откаран в болница. 
Сигнал за произшествието е подаден в полицията в 6.18 часа, съобщиха от МВР. Лек автомобил „Мерцедес“ със софийска регистрация се движел в посока към столицата. При разклона за сметището на Берковица, над квартал Раковица обаче, на водача му станало лошо. 60-годишният мъж, който е от София, загубил контрол над управлението и навлязъл в лентата за насрещно движение. 
От там обаче идвал „Опел Зафира“ с пернишка регистрация.  63-годишният водач направил всичко възможно да избегне идващата срещу него кола. В крайна сметка не успял напълно, но ударът между двата автомобила бил лек и не причинил особени поражения. 
Водачът на „Мерцедес“-а обяснил пред отишлите на местопроизшествието полицейски служители каква е причината за катастрофата. Ченгетата му съставили акт за реализираното ПТП, след което мъжът бил откаран в болница. Той споделил, че има сърдечни проблеми и е настанен в кардиологичното отделение на монтанската Сити Клиник.
 
19.05.2022, 14:26 часа
5337 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha