Сексолог разкри предимствата на изневярата

Сексолог разкри предимствата на изневярата Сексологът Евгений Кулгавчук разкри, че изневярата има прикрити и неочаквани предимства. В интервю за Channel Five докторът обясни, че пострадалият винаги може да намери допълнителни облаги за себе си и да извлече огромен дивидент от любовния триъгълник.
Според експерта изневярата може да спаси брака, ако сексуалният темперамент на партньорите не съвпада. Ако сексуалната конституция на една от страните в съюза е значително по-ниска от тази на другата, това рано или късно води до търсене на обект за задоволяване на страстта извън брака. Някои съпруги, според него, в този случай дори се радват на появата на „интимен асистент“.
„Екстремният натиск на мъжа с претенции към съпругата си в сексуален аспект и нейното нежелание да направи компромис, предизвиква емоционално отхвърляне от жената. Но тя не иска да се разведе, защото например съпругът й, според нея, е добър баща, печели добри пари и извън сексуалната сфера тя е доволна от връзката“, обясни Кулгавчук.
Много жени, предимно от бохемски и творчески произход, също смятат появата на нова любовница със съпруга си като начин да подобрят брака си.
Сексологът обясни, че измамниците често стават по-внимателни, учтиви, по-малко раздразнителни и започват да се грижат повече за половинките си. В такива случаи законната съпруга не знае нищо със сигурност и не казва на партньора си за подозренията си, защото наистина харесва подобни промени в поведението му.
Също така, много жени възприемат вината, която мъжът изпитва поради пътувания наляво, като вторична полза, казва сексологът.
Поради това неверните съпрузи сякаш купуват прошка за предателството. Като морална компенсация за причиненото неудобство те щедро даряват жените си със скъпи подаръци, извеждат ги на почивка и угаждат на желанията им, заключи той.
25.05.2022, 10:00 часа
296 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha