Смело сърце! Врачанинът Гошо Циклопа подлуди рент-а-кар фирмите в Бургас

Смело сърце! Врачанинът Гошо Циклопа подлуди рент-а-кар фирмите в Бургас Врачанинът Георги Георгиев, по прякор Циклопа, подлуди рент-а-карските фирми в Бургас. 56-годишният мъж създаде страхотни проблеми на компаниите, даващи автомобили под наем по морето, научи "Флагман".бг
В началото на април т.г., Гошо Циклопа сключил договор за наем на лек автомобил "Пежо" 307, с бургаска регистрация, за срок от 2 дни. Той заплатил дължимото за половината от периода - 50 лева. След изтичане на срока на наема, Георгиев не върнал колата в автопаркинга, както било посочено в контракта.
Собственикът на рент-а-кар фирмата многократно се опитвал да се свърже с Циклопа, но телефонът му винаги бил изключен. 
Междувременно врачанинът сключил друг договор, като този път наел доста по-луксозен автомобил - "Мерцедес" Е 220 CDI, с бургаска регистрация. Поискал го за срок от 3 дни /от 02.04.т.г. до 05.04.т.г./, като за целия период заплатил наем от 150 лева. След изтичане на дните, Циклипа отново офейкал и нямало и следа от него, както и от возилото. Управителят на втората рент-а-кар фирма също направил няколко неуспешни опита да се свърже с него, но все удрял на камък. 
56-годишният мъж от Враца е бил обявен за издирване от служителите на Пето РУ в Бургас. В хода на разследването "Мерцедес"–ът е открит на гарата във врачанското село Зверино. 
Издирваният Гошо Циклопа, който е криминално проявен и осъждан, е установен и задържан. Към момента се намира в следствения арест във Враца. Работата по случаите продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.
22.05.2022, 14:38 часа
5248 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha