Ново за врачани! Вече може да поръчате храна за дома и офиса и по телефона

Ново за врачани! Вече може да поръчате храна за дома и офиса и по телефона От днес платформата за доставка на храна до дома и офиса FoodboX ще приема поръчки и по телефона, съобщиха от ръководството на компанията.
През изминалите 4 години това беше възможно само онлайн, което затрудняваше част от хората, които искат да използват услугите на водещата фирма в тази област. На служебните телефони на FoodboX e имало стотици обаждания да се обяви и телефон, на който да се поръча храна.
По този повод от компанията въвеждат още един начин за връзка с доставчика на храна за дома и офиса. За улеснение на врачани от днес на тел. 0878 505555 всеки, който няма регистрация в сайта, може да се свърже с оператор, който ще приеме неговата поръчка.
В същото време тези, които вече са клиенти на FoodboX, могат да продължат да изпращат своите заявки онлайн или да използват обаждане на обявения телефонен номер.
От компанията вярват, че по този начин ще отговорят на желанията на своите настоящи и бъдещи клиенти да бъдат максимално облекчени при използването на нейните доставки.
23.05.2022, 10:50 часа
2933 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha