"Шоколадчетата" от Лом взеха първо място на национален конкурс

"Шоколадчетата" от Лом взеха първо място на национален конкурс Вокална група "Шоколадче"-Лом се класира на първо място в Националния конкурс с международно участие "Петнадесет лалета" в Хисаря, вокалното трио от Микаела, Рая и Емили също грабна първото място в съответния раздел с песента "Яворова пролет". Това е любим конкурс за групата, сподели Росица Кръстева, вокален педагог:
 "Аз съм щастлива и горда и с доста голямо вълнение очаквам присъствения етап. Концертният състав на група "Шоколадче" се представи с едно много любимо наше парче по музика на Развигор Попов "В утринта" и те са класирани. Очакваме резултатите на индивидуален изпълнители", допълва Кръстева.
Предстои присъственият етап на "Звукът на времето", където също сме класирани. Предстои специален концерт по повод 13-ия рожден ден на група "Шоколадче" от златни български хитове. Той ще бъде на 8 юни в голямата зала на читалище "Постоянство". Идеята е да върнем часовника назад и да се върнем в едно друго време с неговата красота и ценности", разказва педагогът.
В първия етап на конкурса "Петнадесет лалета" Никола Михайлов грабна две първи места, Мария Илиева е на първо място, а София Дамянова се класира на второ и трето място.
24.05.2022, 14:14 часа
512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha