Сам се наказа! Местят беглеца Бонко в затвора във Враца

Сам се наказа! Местят беглеца Бонко в затвора във Враца Окръжен съд – Враца днес постанови лишеният от свобода Бонко Трифонов да бъде преместен от затворническото общежитие от открит тип в корпуса на Затвора – Враца за доизтърпяване на наложеното му наказание „лишаване от свобода“. От 16.08.2012 г. и към момента той търпи едно общо групирано наказание "лишаване от свобода" в размер на 17 години и 6 месеца, определено му по ЧНД № 500/2018 г. по описа на Районен съд - Враца.
Делото в Окръжен съд – Враца бе образувано по предложение на началника на Затвора – Враца с искане Бонко Трифонов да бъде преместен от затворническото общежитие от открит тип в корпуса на Затвора, поради грубо нарушение на установения ред. В предложението се посочва, че съгласно утвърден график, на 28 април 2022 г. той е изведен на работа на обект в Мездра и по информация на работодателя, по време на обедната почивка, се е отклонил в неизвестна посока.

Извънредно! Лишен от свобода във врачанския затвор избяга от външен обект, тече мащабно издирване

За произшествието е докладвано в Затвора – Враца и лишеният от свобода е обявен за общодържавно издирване. Осъденият е намерен и снет от издирване на 19 май 2022 г.

Ексклузивно в BulNews! Заловиха избягалия рецидивист от затвора във Враца, блокираха монтанско село

Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

 
27.05.2022, 15:57 часа
2894 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha