Общинските съветници решиха на кого да дадат "Наградата на Враца" и званията "Почетен гражданин"

Общинските съветници решиха на кого да дадат "Наградата на Враца" и званията "Почетен гражданин" Общинските съветници решиха на кого да дадат "Наградата на Враца" и званията "Почетен гражданин", видя репортер на BulNews. Това стана по време на редовната сесия на местните сенатори по-рано днес.
Със званието "Почетен гражданин на град Враца" се удостоява Виктор Кръстев. Директорът получава наградата за утвърждаване на авторитета на Средно училище "Христо Ботев" като водещо учебно заведение в страната и значителен принос за развитието на образованието в града под Околчица.
Същата награда получава и Здравко Златев за изключителен принос в хуманитарните дейности, обществено-политическия живот и социалния живот в община Враца. Званието ще бъде присъдено и на д-р Георги Езекиев. 
"Наградата на Враца" отива при Иво Евгениев. Той получава отличието за значителен принос в подобряването на обекти от образователната инфраструктура на Враца и участие в социалния живот на общината. Призът ще вземат и общинският съветник Николай Николов, председателят на ШК "Враца" Красимир Бочев и СУ "Христо Ботев" като институция. 
Награждаването ще бъде утре. 
31.05.2022, 16:41 часа
3312 1
Коментари

Бако

31.05.2022, 20:19 часа
Абе, верно ли са наградили Зеленчука за най-читав депесар?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha