Полицията в Северна Македония залови марихуана за 300 000 евро

Полицията в Северна Македония залови марихуана за 300 000 евро Полицаи в Северна Македония са успели да прекъснат международен канал за транспортиране на наркотици от Албания през Република Северна Македония, с крайна цел - Гърция и са задържали около 86 кг марихуана на стойност около 300 000 евро. Едно лице е лишено от свобода, съобщават от МВР.
Вчера сутринта на входа на Прилеп полицаи от КАТ са дали разпореждане за спиране на лек автомобил, но шофьорът не се е подчинил, а е увеличил скоростта и е ударил два служебни автомобила на МВР.
Превозното средство е заловено малко след това на изхода от града, в момент, в който мъжът е изхвърлял на пътя 4 чувала. 23-годишният водач от Охрид е арестуван, а при оглед, в присъствието на прокуратурата от Прилеп, в чантите до автомобила са открити няколко пакета марихуана, които са взети и предадени за експертиза. При извършено по съдебно разпореждане претърсване в дома на арестуваният открити 17 патрона от различен калибър, съобщи говорителят на МВР Сузана Пранич Талевска.
Срещу арестувания А.Г. ще бъде повдигнато обвинение.
01.06.2022, 16:31 часа
508 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha