Андрей Раду си върна "Мис Италия" /снимки/

Андрей Раду си върна "Мис Италия" /снимки/ Вратарят на "Интер" Андрей Раду постигна сензационен успех извън терена. Румънецът успя да си върне една от най-желаните жени на Апенините - "Мис Италия" 2019 Каролина Страмаре.
Първите слухове, че между тях отново има нещо, се появиха преди по-малко от месец. Тогава двамата бяха забелязани по време на среща в Монте Карло. След това моделката се появи и на един от последните мачове на "Интер" за сезона на "Сан Сиро".
В последните дни слуховете като че ли намериха своето потвърждение лично от Каролина. Тя качи няколко истории в инстаграм, на които е в компанията на стража. На един от кадрите двамата са прегърнати.
"Нищо повече", е коментарът на красавицата към фотоса.
Интересно е, че снимката след това беше изтрита. Предполага се, че така двойката иска да запази донякъде личния си живот след втория шанс, който си дава. В същото време все пак да се разбере, че отново са заедно.
Ясно е едно - Каролина бързо-бързо е пратила в миналото звездата на "Ювентус" Душан Влахович. Заради него тя се раздели с вратаря преди няколко месеца. Известната като италианската Меган Фокс моделка и нападателят на "бианконерите" изкараха кратка афера в началото на годината. Двамата бяха забелязвани заедно на няколко пъти, въпреки че тя отричаше да има нещо общо с него.
07.07.2022, 12:00 часа
1014 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha