Финалната серия продължава с два мача в Бостън

Финалната серия продължава с два мача в Бостън След като глупаво изпуснаха победата в мач №1, Голдън Стейт Уориърс размазаха Бостън със 107:88 във втория двубой и изравниха резултата във финалната серия за титлата в NBA. „Келтите” обаче постигнаха своето като пробиха домакинското предимство на противника си и ако не допуснат изненада у дома, вероятността титлата да е тяхна с еувеличава драстично. 
Мач №3 от серията е в нощта на 8 срещу 9 юни и WINBET продължава специалната си промоция за залози без риск.
За да участват в нея, активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог (предвалителен или „на живо”) на стойност поне 20 лв. и минимален коефициент 1.30 на мач от финалната серия на NBA между между Голдън Стейт и Бостън.
В случай на губещ залог, всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безплатен залог за събитие от секция „Спорт” на сайта winbet.bg на стойност 20 лв.
Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на winbet.bg ->
Бостън започнаха обнадеждаващо мач №2, но в третата четвърт имаха челен сблъсък с товарния влак. Гостите имаха повече технически грешки (5) отколкото кошове от игра (4) и бързо развяха белия флаг. Но коефициентите за спечелване на серията се промениха драстично. От 1.67* за Голдън Стейт преди мач №1, WINBET предлага титла за тима от Калифорния при 1.86. Коефициентът за Бостън падна до 1.96, а „келтите” са и фаворит в мач №3.
През сезона, Бостън паднаха у дома от Голдън Стейт със 107:111, но това бе още през декември. За „келтите” щурмът към челото на Източната конференция започна чак през февруари и от онзи мач абсолютно никакви изводи не могат да се направят. Но от представянето на Голдън Стейт като гост в плейофите тенденциите не са никак положителни -„Войните” загубиха четири от седемте си мача навън, а без да спечелят в Бостън титлата няма да се върне в тяхно притежание. 
А в сряда вечер коефициентите са твърдо на страната на домакините. WINBET предлага победа за Бостън при коефициент 1.69, а основната причина за това е простичкият факт, че през сезона Бостън са с 26 победи и 11 загуби след като са загубили мач, а в плейофите след всяко от шестте си поражения спечелиха следващия мач. 
Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg -> 
Успехът на Голдън Стейт е оценен на 2.39, а линията за резултатност бе поставена на 212.5. Има добри изгледи тя да бъде премината (коефициентът за това е 1.92) и причината за това са гостите. У дома Голдън Стейт бяха абсолютните №1 в редовния сезон със 103.6 допуснати точки на мач, но навън показателите им бяха с близо шест точки по-високи. А в плейофите в седем мача допуснаха средно над 113 точки! 
Тези статистики разбира се бяха допълнително надути от загубата 134:95 в Мемфис, но идеята е ясна. Но преди да се изкушим от тези цифри, трябва да имаме предвид следното: В двата досегашни мача съдиите буквално си глътваха свирките (особено в неделя) и позволяваха доста физическа игра. В мач №2 бяха отсъдени само 29 фаула, а без лесните точки от наказателната линия общата резултатност пострада.
В индивидуалните предложения на WINBET, до доказване на противното, пак се набива на очи Ал Хорфърд от Селтикс. Ветеранът бе захапан здраво от Дреймонд Грийн в мач №2 и завърши само с две точки. И тъй като паузата до мач №3 е само два дни, а при такава почивка Хорфърд има малко под 9.0 точки в двубой, помислете върху „Ал Хорфърд под 11.5 точки” предлагано от WINBET за 1.80.
Аналогично, покрай ангажираността си с него Грийн не бе особено активен в борбата под коша (5 за 35 минути игра) в неделя, а и Кевън Лууни започва да краде и доста от минутите му на терена. WINBET дава коефициент 1.80 за „Дреймонд Грийн под 7.5” борби, какъвто бе изходът в пет от предишните му шест плейофни мача.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 8 юни 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.
08.06.2022, 20:30 часа
783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha