Сексолог: Изневярата е полезна, но за кратко

Сексолог: Изневярата е полезна, но за кратко Лятото дойде, а с него и започна и сезонът на приятните флиртове. Оказва се обаче, че изневярата била полезна, поне според психолозите.
Най-често встрани гледат женените мъже, пише Лента.ру. И то без значение дали семейната атмосфера е добра или не, дали още обичат жена си или не... Просто мечтаят за нови завоевания, а лятото и социалните мрежи им помагат да ги постигнат доста лесно.
Най-добри в изневерите били... лекарите - хирурзите и кардиолозите. Мениджърите, офис служителите, работещи в мъжки екип изневеряват през... лятото.
Е, добрата новина, ако може така да се каже, е, че близо 24-26% процента от мъжете си остават верни на партньорките.
Но... 74% от мъжете и 33% от жените изневеряват. Мъжете го правят, докато могат.
Психолозите съветват двойките с дълъг стаж да отидат на почивка поотделно. Може да е за кратко, но да е добре планирано и изживяно.
"В повечето случаи забежките са от полза. По-добре е да се живее с човек, който не страда от комплекс за малоценност. А всяка нова сексуална връзка е чудесен терапевтичен начин за борба с неврозата. По-скъп е от ходенето на психотерапевт, но е по-ефективен. Важното е извънбрачната връзка да бъде в разумните граници.", казват психолозите.
Дългите раздели обаче се отразяват зле на семейството.
Можете да оставите половинката си сама за не повече от седмица! Чували ли сте за синдрома на деветия ден? Сексолозите го обясняват така: мъжът, с когото живеете, независимо дали прави или не секс, все пак получава ерекция, спейки до вас, докосвайки ви, виждайки ви по бельо... Но ако е сам, на деветия ден организмът му има нужда от потвърждение, че още функционира нормално. И той просто намира някоя с която да потвърди това. Имайте го предвид!
19.06.2022, 10:00 часа
575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha