Бунт тресе партията на Стефан Янев заради мома от Лом

Бунт тресе партията на Стефан Янев заради мома от Лом Скандали тресат не само „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“. Бунтовни настроения развалят диспицлината и в партията на Стефан Янев „Български възход“, докладва пред Lupa.bg източник под пагон от обкръжението на бившия служебен премиер.
Причина за напрежението е опасно близката сътрудничка на Янев - Ралица Симеонова. Генерали от най-вътрешния кръг около партийния лидер са бесни на брюнетката, която се опитва да дърпа конците в „Български възход“. Съратниците на Стефан Янев са гневни, че момата, родена в Лом през 1986 година, се изживява като командир на база личните си контакти с екс военния министър.
Че за Ралица има специално място в генералското сърце е обществена тайна – напористата дама започва като редови чиновник в администрацията на президента Румен Радев. Още там допада на Стефан Янев, който я харесва в професионален и личностен план.
Докато генералът ръководи двете служебни правителства, Симеонова е неизменно началник на кабинета му, ползвайки се с абсолютното му доверие. Когато Стефан Янев оглави военното министерство в правителството на Кирил Петков, никой не се изненада, че именно Ралица Симеонова бе избрана за заместник-министър на отбраната.
Тя беше второто назначение в кабинета след министъра и оглави най-важните ресори във ведомството. Вярната спътничка на Янев бе и първата, която си тръгна веднага след като шефът й подаде оставка.
В момента Ралица Симеонова е не просто координатор на новата генералска партия, а под нейно ръководство тече активно партийното строителство, потвърди информаторът на Lupa.bg, което дразни генералите от обкръжението на Стефан Янев.
14.06.2022, 16:23 часа
5239 1
Коментари

хахахаха

17.06.2022, 01:01 часа
не наебале се дъртите пергише

12

14.06.2022, 23:15 часа
Кат всичките ни генерали. Путка не виждали. Аман. А Ердоган прати урсулата на дивана, да не пречи на мъжете да говорят. А тук курветора ръководи пустиняците.

мичето

14.06.2022, 21:49 часа
Бааго къв е тоя генерал щом жена го командари.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha