От последните минути! Жена блъсна дете с колело във Враца, линейка и полиция блокираха района /снимки/

От последните минути! Жена блъсна дете с колело във Враца, линейка и полиция блокираха района /снимки/ Жена е блъснала дете с колело във Враца, видя само репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на кръстовището между бул. „Демокрация“ и ул. "Козлодуйски бряг", на мястото, известно на врачани като „Квадрата“ преди алеята за стадиона.
Около 60-годишна жена пътувала с лек автомобил "Сеат" в посока пл. "Левски", когато от една от уличките изхвръкнал 12-годишният колоездач. Шофьорката се опитала да спре, за да не блъсне детето, но не успяла. Тя разказа пред наш репортер, че е карала бавно, но малчуганът не се е огледал и е излязъл от пряката за насрещно движение. Вследствие на удара детето е паднало и си е ожулило главата. 
На мястото пристигнаха екип на полицията и линейка. Медиците транспортираха момчето в болницата за допълнителни прегледи и изследвания. То е контактно и няма опасност за живота му. 
За кратко движението в района бе блокирано, но в момента униформените регулират трафика. 
16.06.2022, 16:45 часа
10701 2
Коментари

16.06.2022, 17:18 часа
карайте колелета в безопасна селска среда, без движение, знаци и правила. Или ги научете и възпитайте. Разгеле не е станало нещо по-страшно. Късмет.

eba go

16.06.2022, 16:55 часа
на тия лелки да им се земат книжките веднаага
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha