Депутатите стигнаха до бой в Народното събрание /видео/

Депутатите стигнаха до бой в Народното събрание /видео/ Депутатите стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“ беше ударен от Хамид Хамид от ДПС. Конкретната причина не стана ясна, но ударът дойде след декларация на Костадин Костадинов.
Денят на депутатите започна с декларация от лидерът на „Възраждане“.
Той заяви, че вчерашният протест е бил опит за държавен преврат в България, подобно на Майдана в Украйна. „Това, което се случи там, може да се случи и тук“, каза Костадин Костадинов.
„Опитчето за това не се получи, защото Майдан се прави с мъже, а не с платени соросоиди“, каза още Костадинов. Той призова всички противници на „платените служители на американското посолство“ да дойдат в деня на дебатите за вота на недоверие пред Народното събрание.
След Костадинов, на трибуната се качи Явор Божанков. „По Костадинов хвърляха стотинки вчера, не копейки. Когато говори за протестиращи, които са дошли тук и говори за организация – това е човекът, който кара тук хора с автобуси, с платен транспорт“, каза Божанков.
След изказванията в залата избухна словесно напрежение. При размяна на реплики Настимир Ананиев беше ударен.

17.06.2022, 09:36 часа
1015 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha