Тарикат заряза новото си "Ауди" на кръстовище във Враца, ядоса съгражданите си /снимки/

Тарикат заряза новото си "Ауди" на кръстовище във Враца, ядоса съгражданите си /снимки/ Тарикат заряза току-що закупената си кола на кръстовище във Враца и ядоса своите съграждани, научи BulNews.
В редакцията ни бяха изпратени снимки на лек автомобил "Ауди" с транзитни номера, паркиран по нелеп начин. Шофьорът на новото возило го е зарязал на стоянката на такситата на пл. "Софроний Врачански", познат на врачани като "Благоев", на сантиметри от пешеходната пътека, което в пълен разрез със закона.
По всичко личи обаче, че собственикът на скъпата придобивка не си е дал сметка, че с поведението си не само създава неудобство на таксиметровите шофьори, но и пречи на останалите си колеги на пътя. Той застрашава и пешеходците, тъй като те нямат достатъчно видимост при преминаването. 
Поредният тарикат не е сметнал за нужно да паркира колата си както трябва и я е проснал безумно, мислейки си, че скъпата придобивка му дава привилегии на пътя.
На врачани обаче им омръзна подобно поведение. Те не спират да се надяват, че тези гледки ще са все по-рядко срещани и скоро ще могат спокойно да карат автомобилите си и да се разхождат, без да се съобразяват с наглеци.
19.06.2022, 09:16 часа
4879 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha