Мъжко помагало: Как да задоволиш жена с пръсти?

Мъжко помагало: Как да задоволиш жена с пръсти? Да си кажем истината в прав текст - има мъже, които могат да задоволят жена, използвайки само пръстите си; има и такива, които... могат да поработят над това си умение. Няма страшно, сега ще издадем всички тайни за успешния "фингъринг"!

Да започнем с какво НЕ се счита за успешна техника:
1. Директно вкарване на пръст и безцелно въртене вътре, сякаш обираш останало сладко от бурканче. Това работи само, ако жената не е виждала секс 3-4 години и вече е яко неиздържала, но на този етап и вкарването на тампон би я накарало да свърши, така че...

2. Прилагане на еднакъв натиск и "влачене" ту върху клитора, ту във вагината, после обратно върху клитора и обратно във вагината... клиторът и вагината са две различни неща и не могат да бъдат третирани еднакво, също както пенисът и тестисите изискват различно отношение!

3. Като цяло, използването на пръста сякаш е пенис. Освен, ако нямаш мнооооого дебели пръсти, ама много, това обикновено не работи и протича като точка 1, пише sexwell.bg.

Какво прави задоволяването с пръсти наистина ЗАДОВОЛИТЕЛНО?
Хайде да си кажем това, за което все пак сме тук.
1. Топли ръце и добре загладени нокти - чиста куртоазия. Не всяка жена си пада по рязко проникване с ледени висулки.

2. Прелюдия от малко, към по-голямо, към най-голямото. Започни с леко гъделичкане на клитора (с много лубрикант!) После, когато жената дава индикации, че вече не се издържа (!), премини към вагината. Разучи я, потърси G-точката (свий пръст нагоре, докато жената лежи по гръб), погъделичкай котето. Когато вече личи, че съвсем не се издържа (!!!)... вкарай втори пръст във вагината. Повярвай, няма по-бърз начин да накараш жена да се моли за пенис така, както дразнене с пръсти и отлагане на истински задоволителното проникване.

3. Женската анатомия иска познаване - ако си от поколението, което едно време играеше видео игри, сигурно си спомняш как в желанието си да постигнем нещо, но не познавайки контролите на играта, често просто натискахме всички копчета, мажехме там нещо по джойстика, докато видим резултат. Това не работи с жените. То и с мъжете не работи, но при жените - хич. Ако все пак се случи някой да започне да "маже" всичко между краката на жената, в такива моменти тя, в добрия случай, си лежи там и си мисли "Този пък сега какво се опитва да направи" и чакат странното действие да приключи. В лошия случай бутат ръце, викат "Ау ау ау не там!" и малко им се скапва кефа. Което ни напомня - никакъв изненадващ пръст в дупето, ако не те помолят изрично!

4. Мъжът винаги има жокери, с които да остави жената мъркаща и доволна още преди да е започнал същинското забавление с нея. Възбуждащи гелчета като Orgasm Cream, Wicked Awaken и Zestra имат уникалното свойство да засилват чувствителността на жената и да я накарат да крещи в ръцете на любимия си мъж.

И, разбира се - успехът идва с практиката. Не всяка жена си пада по едно и също нещо, затова я наблюдавай, изследвай я и го правете по-често! Успех ;)
25.06.2022, 11:00 часа
1128 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha