Как да разберете, че приятелката ви се опитва да открадне мъжа ви?

Как да разберете, че приятелката ви се опитва да открадне мъжа ви? Да научиш, че мъжът ти изневерява, е безумно болезнено и обидно. По-лошо от тази ситуация може да бъде само осъзнаването, че най-добрата ти приятелка го е прелъстила.
Мъжът е разумен възрастен човек, който може да носи отговорност за действията си. Затова не трябва да обвинявате само нея, виновни са и двамата. И двамата са знаели, че мъжът вече има връзка, и двамата са били близки до вас, но все пак решиха да ви предадат.
Женското приятелство, разбира се, съществува и най-често е не по-малко силно от мъжкото. Не всички хора споделят еднакви ценности и нищо не може да се направи по въпроса. Това не зависи от пола. Може да нямате време да забележите, че сред близките ви хора има такива, които искат да унищожат живота ви по една или друга причина. В резултат на това рискувате да загубите много – например, съпруга си. Но, спокойно, само бъдете по-внимателни. Ако приятелката ви реши да ви отнеме мъж, тя ще започне да действа бързо. Как? Да видим.

Открит флирт
За да привлече вниманието на мъжа и да му покаже, че тя е не само ваш приятел, но и красива и чаровна жена, вашата приятелка със сигурност ще започне да флиртува с половинката ви. В същото време най-вероятно тя ще се държи така открито и пред вас. Не мислете, че това отношение е просто шега, винаги има нещо по-сериозно зад подобно поведение. Ако отново и отново по време на събирания, когато любимият ви мъж е наблизо, се чувствате излишни и никой не ви обръща внимание, това е причина да се „самосезирате“.

Лоши съвети
Във всяка ситуация, независимо дали сте се скарали с мъж или избирате какъв подарък да му направите, приятелката ви ще направи всичко възможно да ви постави в неизгодна светлина и да ви даде лош съвет. Дори и да не се връзвате на нейните „полезни“ предложения, това е сериозна причина да се замислите. Най-вероятно тя иска да се кара с вашия съпруг и за това може да има сериозни мотиви. Например, самата тя иска да привлече вниманието му, а ако вие вършите глупави постъпки, това само ще ѝ помогне.

Странни въпроси
Приятел, който е напълно и напълно доволен от живота си и следователно изобщо не се интересува от унищожаването на чуждия, никога няма да си помисли да ви задава странни и неудобни въпроси. Например, какво обича вашият мъж, как сте му привлекли вниманието, добър ли е в леглото и т.н.
Ако постоянно чувате подобни въпроси от устните на приятелка и тя в същото време е доста натрапчива, едва ли става въпрос само за женско любопитство. Най-вероятно тя тества почвата - проверява дали ѝ подхожда вашият избраник, дали би се чувствала добре с него. И в същото време се опитва да открие най-краткия път към сърцето му по най-удобния и лесен начин - чрез вас.
Не се опитвайте да кажете нищо на мъжа си в този случай, колкото и натрапчива да е тя и колкото и да ви е станало обидно. В противен случай буквално ще ѝ подарите съпруга си. Ако се съмнявате в намеренията на приятелката си, проверете я. Например, кажете, че първото нещо, в което вашият мъж се е влюбил, са вашите готварски умения. Ако следващия път, когато тя дойде у вас, донесе домашно приготвени изкушения, това е знак, че наистина си имате съперница.
Ако подозирате, че приятелка е решила да отнеме съпругата ви, тогава не трябва да се занимавате с нея, съветват психолозите. По-добре покажете на любимия си мъж, че няма по-добра от вас: обличайте се красиво, бъдете очарователни и нежни, обръщайте му повече внимание. Що се отнася до вашата приятелка, просто се опитайте да сведете до минимум контакта ѝ с вашия мъж, но в никакъв случай не бива да правите скандал. Ако тя не е виновна и вие сте направили грешка, тя ще е обидена, а ако е виновна, тогава в бъдеще ще се държи още по-потайно, издебвайки подходящият момент да ви „забие нож в гърба“.
26.06.2022, 10:00 часа
519 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha