Сервитьорка стана милионерка в платформата OnlyFans

Сервитьорка стана милионерка в платформата OnlyFans Шведската сервитьорка Елза Тора създаде акаунт в OnlyFans по време на пандемията от COVID-19 и направи състояние, продавайки свои снимки.
OnlyFans е платформа, известна с това, че голяма част от нейното съдържание е "за възрастни", макар това да не е единствената ѝ насоченост. И все пак основното, което привлича нови потребители към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове най-вече на жени, които те доброволно качват, за да покажат прелестите си и да вдигнат либидото на потребителите.
Както разказва Daily Star, момичето завършва гимназия през 2020 г., започва да търси работа в Лондон, което се усложнява от карантинните мерки. В резултат на това, според Тора, тя си намира работа само в един от ресторантите в града, но не е била доволна от заплата от 18 000 паунда годишно. Шведката призна, че мечтаела за луксозен живот и пътувания, затова решила да създаде акаунт в OnlyFans, за да получава пари за еротично съдържание с нейно участие.
В резултат на това момичето, което описва себе си като блондинка с големи сини очи и извивки, привлече вниманието на много потребители и приходите й започнали да достигат 25 000 паунда. Тя отбеляза, че благодарение на новата си професия си е купила къща с три спални в Йоркшир за 200 000 паунда и планира да купи имот в Лондон. По думите ѝ не разчита на други източници на доходи, освен кариера в интернет.
„Сега съм свободна. Мога да създавам съдържание навсякъде. Харесвам това, което правя, не съжалявам за нищо “, завърши момичето, като подчерта, че изборът ѝ е подкрепен от приятели и семейство.
20.06.2022, 12:20 часа
788 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha