15-годишно момче загина при стрелба във Вашингтон, други трима са ранени /снимка/

15-годишно момче загина при стрелба във Вашингтон, други трима са ранени /снимка/ 15-годишно момче загина при стрелба в столицата на САЩ Вашингтон, а други трима души бяха ранени, включително служител на столичната полиция.
Жертвите са били простреляни на кръстовище в северозападната част на Вашингтон около 18:00 ч. източно време (22:00 GMT), съобщи началникът на полицията Робърт Конти.
Стрелбата е станала по време на неразрешено празненство.
Полицейският служител и двамата ранени възрастни се възстановяват в болници в района, заяви Конти по време на пресконференция.
Той каза също, че при стрелбата е използван пистолет и полицията не е стреляла по заподозрения. Оръжието все още не е открито, нападателят се издирва. 
Запитан дали убитото момче е било цел на стрелбата или не, Конти отговори, че просто не знае и че властите са на предварителния етап на разследването.
"Това е неприемливо. Трябва да сме сигурни, че лицата ще бъдат подведени под отговорност за действията си", добави той.
Стрелбата стана ден след инцидент в търговски център във Вирджиния. В събота едно лице стреля с пистолет, след като в търговския център Tysons Corner Center избухна схватка между малка група хора и чернокож мъж, което накара стотици хора да избягат и да се скрият.
20.06.2022, 11:35 часа
464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha