За ден: Спипаха трима с наркотици в Монтана

За ден: Спипаха трима с наркотици в Монтана Полицаи са заловили трима с наркотици в Монтана в четвъртък, научи агенция BulNews.
След извършен обиск на 39-годишен местен жител е намерена суха зелена тревна маса с тегло от 1.7 грама, която при направения полеви тест реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
По-късно униформените проверили 40-годишен жител на Монтана, при който е намерена суха зелена тревна маса с тегло от 5.5 грама, която при направения полеви тест реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава. 
В същия ден при проведено претърсване и изземване в къща в с. Крапчене, собственост на 33-годишен местен жител, в банята са намерени две топчета зелена листна маса с общо тегло 2.2 грама, буркан и кутия със залепнали по дъното остатъци от суха зелена листна маса с мирис на канабис, две електронни везни и две мелнички. При направен полеви тест намерената зелена листна маса реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава. 
20.06.2022, 13:09 часа
2953 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha