Има 4 неща, които мъжете ценят повече от секса

Има 4 неща, които мъжете ценят повече от секса Какво обичат мъжете повече от секса? Всъщност това може да бъде префикс или котката му, любимата му бира или футболен мач, или можете да комбинирате всичко в едно и дори да поканите приятели, тогава сексът определено ще отиде на заден план. Разбира се, това е повърхностна преценка, но въпросът все пак изисква по-сериозен отговор. Олга Романов, семеен психолог, разказа повече по темата.
Най-вероятно бихте искали да знаете какви неща наистина влияят на чувствата му, освен интимността, защото това е най-високият вид физическо удоволствие, което ни е на разположение, и също така не предполага негативни последици.
Колко пъти сме чували фразата: „Всички мъже искат секс“? На 19-годишния мъж му се струва, че това е вярно, на 30 това избледнява на заден план, а на 70 вече изглежда, че сексът не е абсолютно основното нещо в живота.
Известно е, че жените трябва да се чувстват обичани, за да правят секс, но мъжете също трябва да правят секс, за да се чувстват обичани. Нека да разгледаме по-задълбочено какво точно получават мъжете, когато правят секс. Разбира се, има физическо удоволствие, но има и по-дълбока потребност, която също се удовлетворява. Нарича се "нужда от сигурно убежище".
И така, какви конкретни неща може да обича един мъж повече от секса?

1. Разбирането
Когато се прибра от работа след тежък ден, който започна в 7 сутринта и все още не свършва, защото никой не отменя работните чатове. Когато стои в задръстване час и половина и се прибира вкъщи, но се сеща, че е забравил да купи сметана и чесън, както поискахте. Когато всичко това се случи, единственото нещо, което той иска е просто да падне с лицето надолу в леглото, да включи сериала, футбола, тениса или конзолата, може би да изпие питие или да поръча пица и в този момент той иска просто да си до него, да го изслушаш и да не задаваш излишни въпроси.

2. Приемането
Мъжът оценява, когато не се опитваш да го промениш. Вие го избрахте по този начин, така че не му казвайте колко досаден е стилът му, че сте ядосани, че той дърпа одеялото, когато спите заедно, или пиете горещ чай. Истината е, че в началния етап на връзката всичките му навици изглеждат дори сладки. Приемете, че той не е перфектен и му покажете, че не го съдите за недостатъците му. Това ще бъде правилната мотивация.

3. Ласките
Със или без секс, гушкането в леглото е най-добрата терапия. Това му дава възможност да се почувства близо до вас без сексуалния процес, а и това също е идеалният момент за мъжа да говори за чувствата си.
Понякога му се иска да се прибере вкъщи и да види не невъздържаната богиня на секса в чорапи, а нежна котка в уютна пижама. За да можеш просто да я прегърнеш и да забравиш за всичко. Релаксиращият масаж ще го направи истински щастлив.

4. Непринуденост
Когато мъжът достигне определено ниво на връзка, той започва да се държи различно. Той вече е показал на какво е способен, привлякъл е вниманието ви и иска да бъде себе си. Когато ядете юфка заедно след рождения ден на някой от вашите приятели, защото сте твърде мързеливи да станете и да приготвите закуска, когато можете да се разплачете заедно, след като гледате Hachiko за десети път, всичко това създава специална, уникална атмосфера. И с всяка жена в сериозна връзка, тя ще има своя собствена. Това са моментите, които най-много помните, защото в тях и двамата сте истински.
29.06.2022, 10:00 часа
746 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha