Ето капаните, в които всеки изневеряващ мъж ще падне

Ето капаните, в които всеки изневеряващ мъж ще падне Вероятно той си мисли, че е върхът – хитър до гениалност, така че може да ви разиграва както си пожелае. Е, малко е сгрешил. Проверката за изневяра се оказва много лесна. Например, с тези 4 капана за прелюбодейци, всеки от които е страшно ефективен. И така, нека видим що за птица е той - дали изневерява или не.

Тръгване и внезапно завръщане
От вас се изисква само сносна причина да напуснете града. Но трябва да е добър повод - например, пътуване до приятели, болни родители, сестра след развод и т.н. Измамникът, оставен сам вкъщи, няма да пропусне шанса да си поиграе. Обявете кога точно ще се върнете. А след това направете „изненада“, като пристигнете с няколко часа по-рано. Тази техника не е безотказна, но много хора успяват да докажат измяна благодарение нея. Предимството на метода е, че мъжът няма да забележи проверката. Недостатъкът е, че методът изисква много време и често е невъзможно да се повтори пак, защото любимият веднага ще заподозре, че нещо не е наред.

Среща след работа
Това друг метод, отново базиран на изненада. Опитайте да се срещнете с мъжа след работа без предупреждение. Ако има връзка с друга, няма да е сам. Нищо не може да заблуди женската интуиция, така че по неговото собствено поведение и поведението на колегите му ще може да се прецени каква е истината.
Във всеки случай не пречи да опитате.

Социални мрежи
Не всички хора дават на любимите си достъп до своите акаунти в социалните мрежи или оставят достъп до съобщенията си по телефона. При повечето двойки има определени граници. Но винаги можете да го разсеете умишлено, за да поразгледате тук-там. Психолозите препоръчват един много добър - може внезапно да кажете на мъжа си, че искате напълно прозрачна връзка и сте готови да му дадете паролата за вашите социални мрежи и да му позволите да използва телефона по всяко време. Ако той откаже да направи същото за вас, най-вероятно има какво да крие. Ако човек иска да помогне на сродната си душа да спре да го подозира в измяна, той ще направи всичко необходимо. Но тръгне ли да се оправдава с принципи, не му вярвайте. Виновен е и още как!

Страница в социалната мрежа
Направете си фалшив профил в социалната мрежа. Той трябва да изглежда като истински - добавете там снимки, видеоклипове, приятели. Не забравяйте да напишете и вашия град. Пишете на мъжа си от този профил. Ако прояви нездрав интерес, това вече е лош знак. Почти веднага ще разберете дали вашият мъж е в настроение за афера. С помощта на горните методи може да си изясните доста неща. При всички случаи, ако се съмнявате, специалистите препоръчват да не се колебаете да ги използвате. Не бива да оставяте отношенията ви да стигнат до точката, в която вече никой няма доверие на другия.
29.06.2022, 11:00 часа
816 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha