Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование във Враца отбеляза 15-годишен юбилей

Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование във Враца отбеляза 15-годишен юбилей С регионална конференция на тема „От училище към независим живот“, Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование - Враца отбеляза 15 години от своето създаване. 
От името на кмета на oбщината приветствие отправи неговият заместник Петя Долапчиева.
„В днешния празничен ден отново изказвам своето уважение пред Вашия висок професионализъм, усилия и нестихваща енергия, които влагате в своята нелека работа. Благодаря за ежедневно проявената всеотдайност към най-уязвимите наши съграждани, за това че подкрепяте тяхното личностно развитие. От името на ръководството на община Враца и от свое име желая на Вас и екипа на РЦПППО – Враца здраве, сили и още успехи“, заяви Петя Долапчиева и пожела на добър час на регионалната конференция. 
По повод годишнината, поздрав към експертите и участниците отправи и директорът на Регионалния център във Враца Галина Статкова.
„Обичаме до една всичките си 15 години, защото да вървиш по отъпкани пътеки, стъпвайки на предишен опит е далеч по-лесно, отколкото да започнеш да градиш основите в крачка - малките но уверени крачки, които правихме, проправяйки новия път“, заяви в словото си директорът на РЦПППО – Враца. 
Приветствия отправиха още областният управител на област Враца Стефан Красимиров, началникът на РУО – Враца Лорета Колева, Бояна Алексов, гл. експерт към Министерство на образованието и Калоян Дамянов, директор на РЦПППО – София. 
В конференцията участват специалисти от РЦПППО – Враца и техни колеги от още 11 области в страната, директори на училища и детски градини. Събитието се провежда под патронажа на кмета на община Враца Калин Каменов.
21.06.2022, 16:37 часа
881 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha