Осигуряват безплатен транспорт за фолклорния събор „Леденика"

Осигуряват безплатен транспорт за фолклорния събор „Леденика" За предстоящото юбилейно издание на Национален фолклорен събор „Леденика“ ще бъде организиран безплатен транспорт за всички желаещи граждани, съобщават от общината във Враца.
Превозните средства на „Тролейбусен транспорт“ ще обслужват както линиите от града до местността „Леденика“, така и вътрешните линии на събора.
На 25 юни /събота/, превозните средства от Враца до „Леденика“ ще се движат на всеки кръгъл час, от спирката на пл. „Македония“, в интервала от 7 до 21 часа. В обратната посока /м. „Леденика“ – Враца/, извозването на посетителите ще е отново на кръгъл час, в интервала от 8 до 23 часа.
За първия ден на фолклорния събор е обезпечено превозването на пътници и от Горна лифтова станция до м. „Леденика“, като същото ще се осъществява в часовия диапазон от 8 до 23 часа.
Вторият ден от НФС „Леденика“, когато ще се проведе възстановка на Северняшката сватба, общественият транспорт от Враца ще тръгва в 7 часа и ще извозва пътници до м. „Леденика“ до 12 часа. В обратната посока, движението ще се осъществява на всеки кръгъл час, в интервала от 7 до 16 часа.
Превозът от Горна лифтова станция до м. „Леденика“ ще тръгва в 7.30 часа и ще вози пътници до 17.30 часа.
22.06.2022, 09:06 часа
815 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha