Как да мастурбираме във вана, за да имаме най-добрите мокри оргазми?

Как да мастурбираме във вана, за да имаме най-добрите мокри оргазми? Ако не разбирате привлекателността на сесията за мастурбация във вана, позволете ми да ви разкажа как да добавите чувствените елементи, за да се пренесете в рая на самолюбието и да имате най-добрия мокър оргазъм в живота си.

1. Добавете мехурчета
Знаете ли, че пяната е съвършено съблазнителна? Приятният аромат и пенливите балончета ще ви накарат веднага да се възбудите.

2. Използвайте слушалката на душа
Бих искала да ви запозная с най-добрия ви приятел, слушалката на душа. Това е като вибратор, който е постоянно монтиран във вашата баня. Използвайте я без задръжки, експериментирайте с различни скорости и температури? Какво по-добро от това?

3. Използвайте кранчето на душа
Ако сте истинска принцеса на мастурбирането с възглавници, кранът на душа също би трябвало да е вашият най-добър приятел. Позиционирайте се под струята и оставете тежестта на падащата вода да свърши цялата работа.

4. Насладете се на усещането за безтегловност
Има нещо дълбоко еротично в това да се чувстваш сякаш се носиш в космоса. Чувствате се в безопасност, защитени и напълно телепортирани. По-горещо от това не може да стане.

5. Насладете се на усещането за влажна кожа
Във ваната усещането за цялото ви тяло е различно. Хем е ваше, хем е чуждо. Прекарването на време в нежно дразнение във ваната е най-горещият начин да си осигурите обещаващ оргазъм.

6. Насладете се на водоустойчиви сексиграчки
Момичета, снабдете се без забавяне с водоустойчиви вибратори.

7. Отнасяйте се така със себе си, сякаш сте на миниваканция
В момента, в който затворите вратата на банята, пуснете музиката и позволете на мехурчетата да ви обгърнат. Това е като спа ваканция или като филм за възрастни, в който вие сте звездата.
05.07.2022, 11:00 часа
568 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha