Ченгета спипаха двама пияни зад волана във Врачанско, единият е криминално проявен

Ченгета спипаха двама пияни зад волана във Врачанско, единият е криминално проявен Ченгета спипаха двама пияни зад волана във Врачанско, единият е криминално проявен, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
Около 2 часа тази нощ в село Бутан униформени спрели за проверка лек автомобил "Ауди" 80, управляван от 45-годишен криминално проявен жител на населеното място. Полицаите направили на шофьора тест за употреба на алкохол, като пробата излязла положителна - над 1.2 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицински анализ, униформените го съпроводили до козлодуйската болница, където той е отказал да даде кръв. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и е със съставен акт за административно нарушение по Закона за движение по пътищата. 
Малко по-късно, към 3 часа във Враца полицейски служители проверили лека кола "Опел Астра", управлявана от 34-годишна жителка на село Крапец. В хода на проверката, на шофьорката е направен тест за употреба на алкохол, като пробата отчела над 1.2 промила. Полицаите съставили на нарушителката акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата, както и й издали талон за медицинско изследване. Жената е съпроводена до врачанската болница, където е дала кръв за анализ, а поради здравословни причини се отървала от арест. 
По случаите са образувани бързи производства.

Снимката е илюстративна.
26.06.2022, 11:15 часа
2059 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha