Кой сега е №1? Най-неграмотният шофьор във Враца блокира лента на Кооперативния пазар /снимки/

Кой сега е №1? Най-неграмотният шофьор във Враца блокира лента на Кооперативния пазар /снимки/ Шофьор блокира с колата си лента на Кооперативния пазар във Враца, научи агенция BulNews. Редовен читател на медията ни изпрати снимки в рубриката „Ти, репортерът“, за да видят повече хора кой печели конкурса „най-неграмотен водач“. 
Наглецът е заснет в час пик в неделя. Той е зарязал лекия си автомобил на т-образно кръстовище на ул. „Ген. Леонов“ и ул. „Васил Априлов“. Собственикът на возилото е слязъл да си пазарува спокойно, без да се интересува, че е блокирал цяла лента и останалите шофьори не могат да завият към бул. „Втори юни“. Тъй като в неделя повечето хора почиват и използват деня да си напазаруват, около пазара има голямо движение. Поради тази причина неправилно спряната кола е предизвикала задръстване. Така несъобразителният шофьор е развалил почивния ден на голяма част от съгражданите си, но видимо това не го е притеснило. Едва след като приключил с пазара той преместил колата си и дал възможност и на останалите да вършат своите задължения. 
Неправилното паркиране в града е често срещано явление, но този случай определено изпъква с нулеви шофьорски умения и толерантност към околните. Съвестните врачани обаче отказват да се примирят с тази практика и апелират органите на реда да вземат отношение и да накажат нарушителя с висока глоба, за да не разваля повече почивните дни на хората.  
28.06.2022, 08:40 часа
6129 3
Коментари

@@@

28.06.2022, 13:25 часа
Тоя не е евнух , а е обратен имал е сърбежи и за това е бързал.

***

28.06.2022, 11:24 часа
това явно е некакъв евнух

хаха

28.06.2022, 10:10 часа
Поредния селтак.Само като погледнеш как е затъмнил стоповете и ти става ясно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha